torstai 8. maaliskuuta 2018

HARRASTUSSUUNNITELMAT PLÖRINÄKSI

harrastussuunnitelmat plörinäksi 2 Niinhän siinä kävi, että ei päästy vieläkään aloittamaan Nose Workin alkeita. Aluksi meidän piti aloittaa kyseinen harrastus jo syksyllä ja uuden suunnitelman mukaan heti tässä kuussa. Käyn osa-aika töissä ja teen vuorotyötä, joten välillä on hankala löytää mitään sopivaa aikaa noille harrastuksille. Juuri tämä kyseinen koirakoulu jonne Bamsen kanssa haluttiin mennä järjestää kurssin juuri siihen aikaan ja päivään viikosta, kun olen siellä töissä. Tai ainakin seuraavat kolme viikkoa työvuorot osuvat juuri sinne. Kyllä me vielä joskus päästään se aloittamaan!

Tällä hetkellä meidän yhdessä harrastaminen on siis patikointia metsässä, koirapuistoilua ja vähintään kerran viikossa ollaan pyritty tekemään ulkona isolla kentällä Toko harjoituksia. Sisällä ollessa etsitään koirankeksejä ja nakin palasia, jotta nenän käyttöä tulisi ja viikottain opetellaan uusia turhia ja vielä turhempia temppuja.

harrastussuunnitelmat plörinäksi Loppuun vielä toivotetaan Bamsen kanssa oikein ihanaa Kansainvälistä naistenpäivää upeille naisille!

2 kommenttia:

 1. Löysin juuri blogiisi instan kautta :)
  Vaikuttaa tosi kivalta ja laadukkaalta. Toivottavasti jaksat ja kerkiät kirjoitella tänne. Meillekkin on juuri muuttanut meidän ensimmäinen husky niin kiva lukea muidenkin husky-touhuista.

  Postausehdotukseksi: Olisi kiva vaikka lukea siitä miten päädyitte juuri huskyyn ja juuri tähän kaveriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla ja pahoittelut, että vastaus on venynyt. Julkaisin juuri uuden postauksen ulos ja luonnoksissa on muutamia otsikoita jo uusiin! Nyt otan itseäni todellakin niskasta kiinni ja keskityn henkilökohtaisen blogini lisäksi myös tähän. :)

   Postausidea on hyvä ja etenkin tuota, että miksi juuri Bamse niin on tulossa postausta.

   Poista