lauantai 27. tammikuuta 2018

LUMIHAUVAN KUULUMISET

lumihauva Blogin puolella on ollut tosi hiljaista niinkuin yleisestikkin somessa niin Bamsen kuin omissakin. Mä oon paiskinut viimeaikoina ihan super paljon töitä ja myös Bamsen kanssa oleminen on jäänyt ihan super vähälle, josta oon enemmän kuin harmissani. Meillä kuitenkin menee tuon avomiehen kanssa todella hyvin työt, sillä hän on talvella lomalla ja mulla on taas talvisin ehkä eniten töitä.
lumihusky Viimeaikoina Bamsen kanssa on keskitytty hihnakäytökseen ja toisien koirien ohittamiseen. Molemmat oli jo ihan ok, mutta murrosiän myötä on menty jonkin verran takapakkia. Aamulenkit ja myöhäiset iltapissat on nautinnollisia ja rauhallisia lenkkejä, mutta päivän mittaan kun eri koirat ja hajut valtaavat lenkkipolut, niin ei lenkkeilystä enään nautitakkaan. Noh paljon huumoria ja kärsivällisyyttä niin eiköhän se ala taas onnistua!
lumibamse
Päätin vihdoinkin ensimmäisen harrastuksen Bamsen kanssa. Maaliskuussa alkaa Nose Workin alkeiskurssi läheisessä koirakoulussa ja me mennään sinne! Tuo husky herra tykkää käyttää nenäänsä paljon ja uskon, että tämä tulee olemaan mieleinen yhteinen harrastus meille molemmille. Mä olen kuullut myös kyseisestä lajista paljon hyvää ja kuullut sen rauhoittavan ja rentouttavan koiraa.
hauvalumi

Mitä te haluaisitte lukea täältä Bamsen blogista?

1 kommentti: