perjantai 15. joulukuuta 2017

MESSU HAALINTAA

Lupasinkin tehdä vielä erikseen koiramessuilta ostetuista jutuista postauksen. Saalis ei mikään kamalan iso ollut, kun vähän oli vielä tuo messuilu opettelua. Ens vuonna sitten ehkä tietää mitä etsii!
messuopas Saavuttuani paikanpäälle sain ensin bloggaajapassin jonka jälkeen minulle ojennettiin koiramessuaiheinen kangaskassi, joka sisälsi mm. koiramessut purkkaa, kennelliiton kynän, koiramessut valoavaimenperän sekä Helsinki Winner, Nordic Winner, Voittaja Winner ja Puppy show oppaat. Tietenkin myös messuopas löytyi kassista. messuostokset Tavoitteena oli löytää joku koju mistä saisi halvalla paljon naudannahkaluita, jotka kuitenkin olisivat tarpeeksi isoja, että Bamse ei harrastaisi miekannielentää niillä. Prima Dogin piste houkutteli meidät sisään keulakuvanaan husky ja kappas vaan pisteeltä löytyi isoja 7 luun pusseja kolme kappaletta kympillä. Mushin pisteeltä napattiin lahjakortti myymälään ja herkullisia koulutusnameja näytepussillinen. Evindensian pisteellä osallistuttiin ruoka-arvontaan ja napattiin heijastimet, mutta harmiksemme ei tullut voittoa.

Ensivuonna täytyy ehdottomasti kiertää paremmin ja käydä pisteiden sisällä asti. Paljon uusia kivoja juttuja oli joka paikassa. Tarkoituksena oli myös hankkia uusi hihna, mutta jostain syystä sen osto jäi. bamsenimilaatta Paikanpäällä löytyi Nimilaatat piste, josta sai kätevästi heti mukaan kaiverretun laatan. Ostin alle kympillä Bamselle oma nimilaatta valjaisiin ja laatan toiselta puolelta löytyykin meidän molempien puhelinnumerot, jos sattuu että Bamse pääsee hukkumaan.

Tälläiset messuostokset tänä vuonna.

Haalitko sinä mitään messuilta?

2 kommenttia:

 1. Meinaan vähän spämmätä näitä kommentteja (soorii ^^;;)

  Mie kotiudun messuilta täyden repun ja ison muovikassin kanssa. Tavoitteena oli ostaa noin vuoden treenilelut ja uusi grippi monitoimari. Tavoite saavutettiin ja vähän päälle. Mukaan tuli grippi, kasa treenileluja (4), nivelainetta, pari pehmolelua, kolme pakettia ankkapäällysteluutikkuja, kolmen kilon ruokapussi, joustohihna juoksuun, treeninameja ja kasa ruokanäytepusseja. Eiköhän noilla pärjää taas tovin-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, on juuri ihanaa kun jaksat kommentoida! <3

   Meillä oli tavoitteena vain löytää halpoja naudannahkaluita ja ne onneksi löytyikin. Sähän kyllä löysit vaikka mitä, mutta ihan hyvä vaan kun messuilla kuitenkin kaikki oli halvempaa :)

   Poista