keskiviikko 13. joulukuuta 2017

KOIRAMESSUT 2017

koiramessutblogger Viime viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa järjestettiin Suomen suurin koiratapahtuma, joka tänä vuonna kesti jopa 3 päivää! Mä sain koko viikonlopuksi bloggaajapassin messuille, mutta töiden puolesta pääsin vain lauantaina paikan päälle. Bamse ei valitettavasti mukaan turistikoirana päässyt. Tämä oli mun ensimmäinen kerta messarissa ja yleisesti koko Helsingin messukeskuksessa, joten olin hieman hukassa paikanpäällä. Meillä myös aikataulut meni sekaisin ja päästiin paikanpäälle vasta hieman yhden jälkeen.
koirakeilaus Moni kiva juttu jäi meiltä katsomatta mm. sotakoirien esittely ja siperianhuskyjen kehä jäi näkemättä, vaikka ne kaksi olivat ehkä eniten odotetuimmat jutut. Vietettiin paljon aikaa tapahtumakehällä, sillä siellä näkyi mitä mielenkiintoisempia juttuja mm. Nuorten koiraharrastajien temppukoulua, flyball näytöstä ja koirakeilausta. Tapahtumakehällä oli myös kattava näytös ja esittely Nose workista. Mua on pitkään jo kiinnostanut harrastaa Bamsen kanssa jälkeä tai Nose workkiä ja esitys kyllä vahvisti ehdottomasti haluja harrastamiseen.
haulife Tapahtuma-alueella sijaitsi paljon erilaisia myyntikojuja ja meillekkin lähti juttuja mukaan mm. Prima dogilta ja Mushilta. Teen myöhemmin vielä erillisen postauksen messujen ostoksista. Alueelta löytyi myös Kennelliiton HauLife piste missä kuuli mielenkiintoisia luentoja mm. koiran iho-ongelmista ja kuinka tunnistaa koirasi kipu.
rotutori Alueella oli paljon erilaisia yhteistyökumppaneita mm. Agria koiravakuutus, Evidensia eläinlääkäripalvelut jne. Messuilta löytyi myös hauska Rotutori, jossa esittelyssä 40 erirotua ja niiden järjestöä/liittoa. Harmiksemme Suomen Siperianhusky seura ei ollut messuilla paikanpäällä.
koiramessut 2017 Messupäivä huipentui Nordic Winner 2017 koiranäyttelyihin, joita jäätiin hetkeksi vielä katsomaan.
Koiramessut 2017 oli kyllä ihan huippu ihana kokea ja ehdottomasti ensivuonna uudestaan paremmalla aikataululla ja ehkä ensi kerralla en ole ihan hukassa vaan osaan paremmin kulkea. Kuvasaldo jäi hieman harmittamaan, mutta ensi kerran hoidetaan se myös paremmin!
nosework

Olitko sä koiramessuilla?

2 kommenttia:

 1. Hep, perjantaina tuli käytyä ihan turistina. Ja hienosti aamulla tuli myöhässä herättyä, joten jäi näkemättä kelpie-kehä enkä ollut huomannut että nähtävästi SBCAK olisi myös ollut rotutorilla. Mutta ainakin tuli käytyä ostoksilla :D
  Vähän harmittaa etten tajunnut tuota bloggaajapassia kokeilla saada, mutta jos vaikk ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä herättiin kans myöhässä ja siksi husky kehä jäi näkemättä.. Ens vuonna sitten ehditään molemmat sinne mihin halutaan ja hanki hei ihmeessä se bloggaajapassi! :)

   Poista