tiistai 21. marraskuuta 2017

KUULUMISIA

husky koko kuva Bamsella tuli eilen seitsemän kuukautta täyteen. Pikkunen ei olekkaan enään niin pikkuinen. Säkäkorkeus on noin 56cm ja painoa lähes 25 kiloa. Isohan Bamsesta tulee, mutta toivotaan, että ei ylikasvanutta. Toivotaan, että tulevaisuudessa ei tule kunnon murkkuvaihetta, sillä nyt ollaan selvitty niin pienillä rajojen koettelemisella. Mun mielestä Bamse on ollut helppo siperianhusky. Huskymainen tottakai ja esimerkiksi miellyttämishalua ei niinkään löydy, mutta herkkujen voimalla tekee Bamse mitä vain.
bamse metsässä Bamsea vaivasi juuri viikon ajan todella outo ripuli. Vatsa oli ihan vedellä, mutta muuten hän oli ihan oma itsensä suuren ruokahalun kanssa. Oudointa näissä vatsavaivoissa varmaan oli se, että hän jaksoi pidätellä monta tuntia ripulia, vaikka se oli ihan vettä. Apteekista Canikur kuuri ja eläinlääkäristä Hilssin helposti sulavaa ruokaa ja saatiin vatsa normaaliksi.
husky lumessa Mä oon myös miettinyt tätä Bamsen blogia ihan kunnolla. Oon päättänyt ottaa ammatimaisen otteen tästä ja ruveta päivittelemään useammin ja enemmän kaikenlaista. Olisiko teillä jotain toiveita mitä haluaisitte lukea Haskisti blogista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti