tiistai 10. lokakuuta 2017

MISSÄ MENNÄÄN?

missä mennään? Pari viikkoa on kulunut ihan super nopeasti, mutta täällä taas ollaan! Oman henkilökohtasen blogin kanssa on nyt ollut kiire ja paljon kivoja juttuja tapahtumassa, niin valitettavasti tämä jäi vähän varjoihin, vaikka koirajuttuja paljon haluaisin päivitelläkin. Osa syynä varmasti myös noi sateiset kelit. Bamsen kanssa on puuhattu vaikka mitä ja sateet ja kura ei meitä ole estänyt ulos lähtemästä, mutta valitettavasti kameran mukaan ottoa se on estänyt ja siksi en ole saanut mitään kivoja kuvia. 

Tämän viikon perjantaina odottaa myös muutto ja oon niin innoissani! Neliöitä tulee lisää ja saatiin oma pieni piha. Bamse tykkää tosi paljon vaan istuskella ulkoilmassa ja katsella ympärilleen, joten piha on tullut niin tarpeeseen. Aitoja pihassa ei ole valmiina, mutta saatiin siunaus rakentaa semmoiset. 

Mulla on muutama kiva blogipostaus luonnosteltuna blogivihkoon tänne teille, mutta arvatkaapas vaan onko se blogivihko jo pakattu laatikoihin? Viimestään muuton jälkeen palaillaan täälläkin normaaliin rytmiin ja postauksia alkaa satelemaan muutama viikossa. 

4 kommenttia:

 1. Moikka! Bamse on komea poika <3 Mitä linjaa hän on? Tuskin ainakaan old line? Miksi päädyit kyseiseen linjaan ja tutkitko asiaa paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bamse on sekalinjainen, eli emo show-linjaa ja isä käyttö. Meille oli tarkoitus tulla toisesta pentueesta pentu, mutta valitettavasti yhtään urosta ei syntynyt. Saatiin kuulla ainokaisesta vahinkolapsesta ja kun käytiin katsomassa pentua niin hän vaan tuntui niin oikealta meille, joten siksi päädyttiin Bamseen :)

   Poista
 2. Vihdoinkin muistin laittaa tän sun blogin lukulistalle!

  Meilläkin on lauman kanssa kuukauden pääästä rivariin muutto edessä, jeij! Toivottavasti saisin kanssa luvan rakentaa aidan takapihalle, helpottas elämää kamalasti :D

  http://tassutelllen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa, että tekin pääsette muuttamaan! En usko, että aidalle on mitään estettä, että et muka saisi rakentaa. :)

   Poista