sunnuntai 10. syyskuuta 2017

MITÄ MEILLÄ SYÖDÄÄN?

Muutama päivä sitten törmäsin lenkillä Bamsen ihan ykköseen koirakaveriin ja hänen omistajaansa. Juteltiin niitä näitä, kun meidän huskyt painivat hiekalla ja jossakin kohtaa puheet kääntyivät siihen, että mitä meillä syödään?
koiranpentu ruoka
Monesti kuulee olevan huskyn nirso ja niin tuokin Bamsen 2 vuotias uros ystävä on. Meillä ei toistaiseksi nirsoilla nappuloista ja merkki kuin merkki menee. Pikkuisella ei vaan maha kestä kaikkea niin jonkin verran ollaan jouduttu vaihtelemaan. Me meinattiin jo palata Eukanubaan takaisin, josta lähdettiinkin merkkiä vaihtamaan sen korkean hinnan takia. Osaavan henkilökunnan takia päädyttiin kuitenkin vielä kokeilemaan yhtä merkkiä, jota nyt onkin syöty noin kuuden kilon edestä.
canagan koiranpennun ruokinta Vaihdettiin siis Canaganiin. Hintalappu pussissa on korkeampi, kuin esimerkiksi Eukanubassa, mutta Canagan on puristettua kuivaruokaa, joten siis yhdessä nappulassa on enemmän itsessään ravintoa, kuin yhdessä nappulassa jotain toista ruokaa. Eli jos meidän pennulle syötetään esimerkiksi vaikka sitten sitä Eukanubaa hieman reilu 500 grammaa päivässä  niin Canagania syötetään 235 g päivässä. Määrä puolittuu ja 12 kilon säkkiä syö sen 100 päivää enemmän mitä normaalia nappulaa. Prosenttuaalisesti Canaganin ruokasäkki tulee meille yli 20 euroa halvemmaksi päiviin verrattuna kuin mitä Eukanuba. Lompakko kiittää ja pikkuisen maha toimii.
pennun ruokkiminen

Mitä ruokaa teillä syödään?

2 kommenttia:

  1. Meillä menee tällä hetkellä aamuisin yksi kanansiipi ja illalla Purenaturalia. Jonkin aikaa oli 50/50 ruokinnalla, mutta kun jätti melkein aina nappulat syömättä niin vaihdettiin sitten pelkkään nappulaan, jos alkaisi maistua kun muuta ei saa. Mutta raakaruoka on kyllä enemmän meidän juttu, vaikka nappula onkin ihanan helppoa, niin varmaan vaihdetaan takaisin kokonaan raa'alle kunhan nuo nappulasäkit tyhjenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä siis myös nirsoillaan. Olen kyllä onnellinen, kun tuo meidän poika syö jopa matolääkkeet kipulääkkeisiin kädestä ilman, että laittaa edes naposta mukaan... :D Nappula on kyllä niin helppoa :)

      Poista