perjantai 22. syyskuuta 2017

HALIMASJÄRVI

halimasjärvi Halimasjärvi ja sitä kiertävä luonnonsuojelualue on tällähetkellä meidän suosikki lenkkimestoja. Itsessään polku ja pitkospuut jotka aluetta kiertävät, eivät ole kovin pitkiä, mutta jos alueella lähtee seikkailemaan ja etsimään esimerkiksi lähdettä tai tihkupintaa tai vaikka nousee katsomaan auringonlaskua näköalapaikalla, niin luonnonsuojelualueella voi vierähtää muutama tuntikin.
bamse valjaissa On ihana omistaa pala oikeaa luontoa ihan kotinurkilla. Meiltä kävelee alueelle metsäpolkua varmaan sen kilometrin, mutta talvella hiihtolatujen takia joudutaan kiertämään katuja pitkin alueelle ja matka pitenee kahteen kilometriin. Kiva, kun alueelle saa viedä lemmikkejä, kunhan on kytkettynä kokoajan. halimasjärven luonnonsuojelualue Halimasjärven luonnonsuojelualueella on havaittu liito-oravia, kolmea eri lepakkolajia, säännölisesti pesivä kaakkuripari ja monia eri perholajikkeita. Alueelta löytyy 100-120 vuotta vanhaa kuusikkoa ja paljon paljon erilaista kasvillisuutta, joista osa jopa uhanalaisia. Bamsen kanssa Onse kyllä onni omistaa tuollainen pala luontoa ihan kodin vieressä. Mites onko joku teistä käynyt kiertämässä Halimasjärven? Tai löytyykö teidän läheltä mitään luonnonsuojelualuetta?


2 kommenttia:

 1. Oi ompas sulla kiva blogi! Ja Bamse on todella hellyyttävä <3 Minusta saat uuden lukijan, mukava seurailla muidenkin pentujen touhuja! :)

  https://roopejanelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että jäät seurailemaan blogia. Kiitos paljon <3

   Poista